Raktár logisztika

Raktárunk területe 15.000 m2, a jelenlegi raktár polc rendszer kialakításával 16.514 darab raklaphellyel rendelkezik. Raktárunk területét a megbízóink igényei szerint a legoptimálisabban, és az egyedi árukezelési módok szerint használjuk ki. Raktárunk területén magas-állványos, tömbös és polcos rendszerű árutárolásra is lehetőség nyílik modern informatikai háttér támogatásával.

Vámszolgáltatásink mellett, vámraktárként is üzemelünk.
A beérkező és kimenő áruk gyors és hatékony kezeléséhez szükséges műszaki gép parkot 2013 végén, korszerűsítettük a LINDE Magyarországgal együttműködésben.

Az alkalmazott raktárkezelő rendszerünk (WM THORR) egy integrált logisztikai rendszer alkalmas egy logisztikai vállalkozás feladatainak teljes körű ellátására. Széles körű interface platformjával képes, bármilyen más vállalati rendszerrel kommunikációt kiépíteni, függetlenül attól, hogy IDOC, EDI, XML vagy formázott text állomány kezelése szükséges, továbbá az adatok AS2 csatornán, FTP-n vagy más elektronikus úton érkeznek-e.

A raktárunkban tárolt áruk 85 %-a komissiót igénylő árutípus. A komissió mellett több egyedi szolgáltatást is vállalunk a megbízóink igényei szerint.

Raktárunkba többféle árutípus megtalálható: élelmiszer, játék, vegyiáru

Egyedi igényeknek megfelelően kezeljük áruját

Kollégáink mindent megtesznek a pontos, hibátlan áru összekészítés érdekében

Ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük, vegye fel a kapcsolatot oldalunkon,
vagy az oldalunkon megadott telefonszámok egyikén

Copyright (c) 1990 - 2018 Boy Logisztika Kft. - Minden jog fenntartva!