Minőség garancia

Folyamatosan fejlesztjük környezetünket, eszközparkunkat, figyelünk munkatársaink ügyfél centrikus magatartására. Ezen fejlesztések célja, hogy ügyfeleink elégedettségét, és az általunk nyújtott szolgáltatási minőséget hosszú távon, magas színvonalon biztosítsuk. Cégünk partnerink és a jogszabályi követelményeknek megfelelően működteti az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási-, és az IFS élelmiszerbiztonsági rendszert. Rendszereinket évente külső szolgáltató cégekkel auditáltatjuk.

Élelmiszerbiztonsági rendszer

Partnereink egy része az élelmiszeripari szektorban gyártó és forgalmazó vállalat, ezért az élelmiszerbiztonsági szempontoknak történő megfelelés alapvető elvárás cégünk számára. A logisztikai szektorban elsők között került sor az IFS tanúsítás megszerzésére, mely a 2014-es évben emelt szintű minősítést kapott.

Minőségirányítási rendszer

2006 óta cégünk az ISO:9001 szabvány alapelvei és gyakorlatának megfelelően alakította ki minőségirányítási rendszerét. Folyamatosan értékeljük szolgáltatói, alvállalkozói, beszállítói kapcsolatainkat, és folyamatosan fejlesztjük azok szolgáltatási színvonalát.

Ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük, vegye fel a kapcsolatot oldalunkon,
vagy az oldalunkon megadott telefonszámok egyikén

Copyright (c) 1990 - 2018 Boy Logisztika Kft. - Minden jog fenntartva!